Dader en slachtoffer spoorloos na steekpartij

BUSSUM – Bij station Naarden-Bussum heeft donderdagavond een steekpartij plaatsgevonden. Zowel dader als slachtoffer zijn na het incident spoorloos verdwenen.

De steekpartij vond rond zes uur plaats, vermoedelijk op het perron. Direct na de steekpartij werd een burgernet melding gegeven met het verzoek uit te kijken naar een donkere man met een bebloed gezicht, en een gescheurde broek.

De politie heeft met behulp van een zogeheten DNA-kit sporen veiliggesteld. Het DNA zal worden onderzocht. Soms vindt dit DNA-onderzoek plaats bij het Nederlands Forensisch Instituut (NFI). Als het DNA uit de kit overeen komt met een DNA-profiel uit de landelijke databank. Dan is mogelijk bekend wie de dader of het slachtoffer is.

Meerdere mensen waren getuigen van de steekpartij. Omdat er nog veel onduidelijk is over wat er precies is gebeurd komt de politie graag in contact met deze getuigen zij kunnen zich melden via 0900-8844.