Enorme ravage na ramkraak in Laren

LAREN – Een kledingwinkel in Laren heeft forse schade opgelopen na een ramkraak. De kraak vond rond kwart over drie plaats in de nacht van donderdag op vrijdag aan de Brink bij de exclusieve kledingwinkel Match.

De daders reden met een auto door de pui de winkel binnen. Nadat zij circa zestig dure jassen hadden buitgemaakt, ging de groep van ongeveer acht personen er met twee vluchtauto’s vandoor richting A1. De politie heeft met meerdere eenheden gezocht naar de daders, maar deze werden niet meer aangetroffen.

In de winkel is het na de kraak een enorme ravage. Het rolluik van de winkel is compleet verwoest en overal ligt glas. Een berger heeft de bijna schadevrije auto welke in de winkel stond geborgen. De auto is voor sporenonderzoek naar het politiebureau afgesleept.