Woning garagehouder beschoten in Hilversum

HILVERSUM – Aan de Jacob van Heemskerckstraat is in de nacht van woensdag op donderdag een woning beschoten. De bewoner hoorde rond kwart over drie schoten. In de ruit van de woning werden twee kogelgaten aangetroffen. Gelukkig is er niemand gewond geraakt. De politie startte direct een zoekactie in de buurt, ook een politiehelikopter zocht enige tijd mee. Er zijn vooralsnog geen verdachten aangehouden. De politie deed vanmorgen een buurtonderzoek.

Drugsvondst
Volgens de Kamer van Koophandel is de eigenaar van een autobedrijf uit Soest woonachtig op het beschoten adres. Het autobedrijf werd door de gemeente Soest gesloten na een politie-inval in november 2018. Bij de inval werd een boodschappentas met hasj gevonden in het systeemplafond. Ook trof de politie xtc-pillen en cocaïne aan. De eigenaar gaf destijds aan niets met de drugs te maken te hebben.

De politie-inval aan de Nieuweweg in Soest in 2018