Gooise brandweer zoekt vrijwilligers

’T GOOI – Op alle elf brandweerkazerne’s in Gooi en Vechtstreek staan ze te springen om nieuwe vrijwilligers. Daarom is er een grote wervingscampagne gestart. Iedereen die geïnteresseerd is in het brandweervak kan zich aanmelden voor één van de open oefenavonden in september of oktober.

Daarnaast wordt ook op open dagen en evenementen informatie gegeven over het werk als parttime brandweerman of -vrouw. Zoals zaterdag 7 september op de Brandweerdag / Oldtimerdag bij de Oude Haven in Huizen en zaterdag 21 september op de open dag van Brandweer Laren op Plein 1945.

De brandweer is op zoek naar mannen en vrouwen die zich in willen zetten voor hun dorp of stad. Met name op de dag zijn vrijwilligers hard nodig. Daarom worden ook werkgevers in de regio betrokken bij de wervingscampagne.

De open oefenavonden worden gehouden op:

11 september  Naarden
18 september  Muiderberg
19 september  Bussum
24 september  Loosdrecht
27 september  Laren
1 oktober        Blaricum
1 oktober        Nederhorst den Berg
2 oktober        Muiden
2 oktober        Weesp
4 oktober        Huizen
15 oktober      ‘s-Graveland