Drugs uit politieauto gejat tijdens arrestatie

HILVERSUM – Maandagmiddag is tijdens een arrestatie van een 20-jarige Hilversummer drugs gestolen uit een politieauto. Rond 14.00 uur zagen agenten, rijdend in een burgervoertuig, een automobilist te hard rijden aan de Soestdijkerstraatweg.

Op het moment dat ze de bestuurder staande hielden, zagen agenten dat de Hilversummer iets probeerde weg te stoppen. Vervolgens ontstond er een worsteling tussen de agenten en de Hilversummer.

Omdat tijdens de worsteling verschillende pakketjes drugs op de grond vielen, kreeg een man van de agenten het verzoek deze in de auto van de agenten te leggen. Deze man deed keurig wat hem gevraagd werd. Een andere omstander zag echter dat het raam van deze auto open stond. Hij wist op die manier de deur open te krijgen en de drugs te stelen. De politie verzoekt de man om zich te melden omdat hij duidelijk op camerabeelden staat.

De 20-jarige Hilversummer is wel aangehouden. Onduidelijk is of hij nog vast zit.