Naakte man valt meisje lastig op Hilversumse Heide

HILVERSUM – Op de Hoorneboegse Heide tussen Hilversum en Loosdrecht is op vrijdag 2 augustus rond het middaguur een minderjarig meisje op een fiets lastiggevallen door een naakte man. Het gebeurde op de ‘Zonneheide’ nabij Camping Zonnehoek. De politie vraagt hiervoor de aandacht van het publiek en komt graag in contact met eventuele getuigen.

Het tienermeisje fietste vorige week vrijdag omstreeks 12.00 uur vanuit Loosdrecht over de Rading de Hoornboegsdrift op. Ter hoogte van het kruispunt met de Bosdrift, zag zij een man op een bankje zitten. De man stond op toen het meisje met de fiets dichtbij was gekomen en toen zag zij dat hij een broekje voor zijn geslachtsdeel hield. Toen het meisje hem wilde passeren, greep de man de stang van haar fiets vast. Het meisje heeft de man geschopt en kon daarna wegfietsen in de richting van Hilversum.

Oproep voor getuigen
Flink geschrokken is het meisje doorgefietst naar het centrum van Hilversum, waar ze op het politiebureau aan de Groest haar verhaal heeft gedaan. Zij kon een goed signalement doorgeven van de man, maar de gewaarschuwde politieagenten troffen de man niet meer aan op de heide. De politie wil graag weten of ook andere mensen door deze man zijn lastiggevallen. Mogelijk bent u niet lastiggevallen maar heeft u de man wel gezien? Neem ook dan contact op met de politie via 0900-8844.

Het signalement van de man luidt als volgt:
– tussen de 30 en 40 jaar oud
– ongeveer 1.70 m  lang
– slank postuur
– blanke huidskleur
– kort donker haar
– de man droeg aan zijn bovenlichaam een zwart t-shirt en was verder naakt.

Herkent u dit signalement? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844