Flinke ravage aan de Crailoseweg na ongeval

BLARICUM – Aan de Crailoseweg (N527) tussen Blaricum en Huizen heeft dinsdagmorgen een flink ongeval plaatsgevonden. Het ongeval vond rond kwart voor negen plaats ter hoogte van de Trappenberg. Op het wegdek van de Crailoseweg is gefreesd met een aardig hoogte verschil, hierdoor is er ook een snelheidsbeperking van 50km/h.

Een elektrische BMW kwam vanuit de richting van Gooi-Noord aanrijden en stuiterde vermoedelijk met een te hoge snelheid op het gefreesde wegdek en draaide 180 graden. De elektrische auto nam drie tegenliggers mee tijdens de crash. De voertuigen raakten flink beschadigd, gelukkig waren er geen gewonden.

De brandweer moest ter plaatse komen om te checken of de spanning van het elektrische voertuig was. Rond half elf was de ravage opgeruimd en kon de Crailoseweg weer open.