Grote controle bedrijventerrein in Maartensdijk

MAARTENSDIJK – Op een bedrijventerrein aan de Industrieweg is donderdag een grote integrale controle gehouden. Vanmorgen rond negen uur is de controle begonnen, iedereen die het terrein bezoekt of verlaat moet zich legitimeren bij buitengewoon opsporingsambtenaren (Boa’s).

De controle is een gezamenlijke actie van o.a de Politie, Brandweer, Douane en de Belastingdienst. Gezamenlijk controleren zij op het naleven van wet- en regelgeving, bedrijfsactiviteiten en de bedrijfsvoering.

Zo is gekeken of de bedrijfsactiviteiten in overeenstemming zijn met het bestemmingsplan en of de bouw- en milieuwetgeving wordt nageleefd. De bedrijfspanden werden ook onderzocht op onwettige activiteiten. De controle duurt nog zolang als nodig is om alle bedrijven te controleren.