Gezin crasht met niet sturende auto

’S-GRAVELAND – Aan de Leeuwenlaan is zondagmiddag een auto met daarin een gezin gecrasht. Het ongeval vond rond vijf uur plaats. De bestuurder verklaarde dat zijn voertuig plots niet meer stuurde. Het voertuig kwam in de berm terecht en reed een lantaarnpaal uit de grond. Het voertuig vloog vervolgens naar de andere weghelft. Een tegemoet komende motorrijder wist een aanrijding te voorkomen, maar remde wel zichzelf onderuit.

De inzittenden van de auto, waaronder een kind zijn nagekeken door de ambulancedienst. Moeder en dochter zijn voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. De motorrijder raakte gewond aan zijn schouder en kreeg een mitella.

Waarom het voertuig niet meer kon sturen is niet duidelijk. De bestuurder verklaarde dat hij eerder die week al een aanrijding had gehad. De auto raakte total loss en is afgesleept, ook de motor moest worden afgesleept.