Twee auto’s op de kop in de sloot na aanrijding

MAARTENSDIJK – Aan de Koningin Wilhelminaweg N417 heeft zaterdagmiddag een zwaar ongeval plaatsgevonden. Het ongeval vond rond een uur plaats na een mislukte inhaalactie. Beide voertuigen reden in een file achter een landbouwvoertuig. Een van de auto’s die er vlak achter reed moest plots uitwijken voor een scooter/motor welke plots vanaf het fietspad de weg op schoot. Op dat moment kwam een andere auto die de hele file met flinke snelheid wilde inhalen voorbij. De auto’s kwamen met elkaar in botsing, reden een boom uit de grond en eindigden allebei op zijn kop in de sloot. Omstanders bedachten zich geen moment en sprongen de sloot in om de inzittenden uit de voertuigen te halen. Beide bestuurders raakten gewond en zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De weg was door het ongeval enkele uren afgesloten voor verkeer.