Zwaar ongeval A27 afrit Hilversum

HILVERSUM – Een automobiliste is maandagochtend zwaargewond geraakt bij een ongeval op de afrit A27. De automobiliste komende vanuit de richting van Eemnes schoot bij de afrit rechtdoor en werd door de vluchtheuvel gelanceerd en vloog van het talud af en kwam circa zestig meter verder weer neer en sloeg vervolgens over de kop. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Om het slachtoffer hulp te kunnen verlenen moesten de hulpdiensten wel eerst een hoog wildhek open knippen. Een traumahelikopter was inmiddels geland op het braakliggend terrein van de voormalige oprit naar de A27. De brandweer heeft de automobiliste uit haar auto bevrijd, waarna het slachtoffer met onbekend letsel per traumahelikopter naar het UMC Utrecht is overgebracht. In oktober vorig jaar vond er ook al een zwaar ongeval plaats bij de nieuwe op en afrit.