Boom valt op rijdende auto’s in Huizen

HUIZEN – Twee automobilisten zijn maandag met de schrik vrijgekomen toen er aan de Crailoseweg (N572) een boom omviel. Het ongeval gebeurde rond half elf ter hoogte van Restaurant De Goede Gooier.

De boom viel op de voorkant een van de auto’s deze werd totaal vernield. De bestuurster is nagekeken door ambulancepersoneel, maar kwam gelukkig met de schrik vrij. De tweede auto kon uitwijken naar de bushalte, toch werd deze geraakt door de takken van de boom.

De brandweer van Laren heeft de boom in stukken gezaagd en opgeruimd. hierbij kregen zij assistentie van een hoogwerker. De zwaar beschadigde auto is door een berger afgesleept. het tweede voertuig raakte niet beschadigt en kon zijn weg vervolgen. De weg was door het ongeval ruim drie kwartier afgesloten voor verkeer.