Uitverkoop bij oefencentrum brandweer

CRAILO – Altijd al een brandweerhelm willen hebben of een opblaasbaar noodhospitaal dan is dit je kans. Een deel van de inventaris van het oefencentrum van de brandweer Gooi en Vechtstreek wordt verkocht aan de hoogste bieder. De Brandweer is druk bezig met het ontmantelen van het oefencentrum. De brandweer oefent sinds 2009 op deze locatie maar het terrein wordt nu door de provincie vrij gegeven en daarom moet de brandweer vertrekken. Wie nog wat brandweermateriaal wil scoren voor zijn verzameling kan donderdag 04 juli van 10:00 tot 14:00 een kijkje komen nemen bij het oefencentrum aan de Amersfoortsestraatweg 109. Via de website bva-auctions kan men vervolgens een bod doen op een van de 215 kavels.Meer op de site van bva-auctions

Vorig artikelNog steeds geen betrouwbare achtervang 112
Volgend artikelZaterdag open dag brandweer Loosdrecht