Huizers aangehouden na ongeval en mishandeling agent

BLARICUM – Er zijn twee verdachten aangehouden voor de mishandeling van een agent in burger. Zondagmorgen zag een agent nog onderweg naar zijn werk het ongeval en stopt direct om te zien of hij hulp kon verlenen. Nadat hij één van de inzittenden te hulp schoot, slaat deze onverwacht op de agent in, en er ontstaat een worsteling De politieman loopt daarbij behoorlijke kneuzingen op.

AANGEHOUDEN
Zondagmiddag heeft één van de verdachten zich gemeld op het politiebureau. En zondagavond is ook de tweede verdachte aangehouden. Het gaat om twee jongens uit Huizen van 19 jaar. Beide verdachten zijn ingesloten voor verhoor. Het onderzoek naar het ongeval en de mishandeling gaat verder. Het motief van de mannen om hun hulpverlener aan te vallen is nog onduidelijk.