Grote brand in appartementencomplex Hilversum

HILVERSUM – Er heeft vrijdagavond een grote brand gewoed aan de Schoolstraat. De brand brak even voor half twaalf uit in een appartementencomplex op de begane grond. Door de rookvorming konden bewoners het pand niet meer verlaten. Zij moesten door de brandweer van hun balkon worden gered. Meerdere korpsen kwamen ter plaatse om de Hilversumse brandweer te ondersteunen. Drie personen zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het gehele appartementencomplex (60 woningen) is door de enorme rookschade onbewoonbaar verklaard. Zo’n 90 mensen moesten elders opgevangen worden. In 2007 was er ook al een grote brand in het appartementencomplex.

 

Vorig artikelHilversummer met 150kg hasj aangehouden
Volgend artikelUitslaande schuurbrand in Hilversum