Route 30e en laatste Gooise Karavaan

REGIO – Op zaterdag 9 maart 2019 vertrekt voor de laatste keer een stoet met dit jaar maar liefst 85 vrachtwagens vanaf Nieuwenoord in Baarn. Het is dit jaar de 30e editie van deze truckersrun, waarin cliënten van Amerpoort met een ernstig meervoudige beperking en vrachtwagenchauffeurs samen een onvergetelijke rit door ’t Gooi maken. De Gooise Karavaan wordt georganiseerd door Kiwanis Laren en Amerpoort.

LAATSTE KEER!!
Deze truckersrun is met zijn 30 jaar de oudste van Nederland. Doordat de politie de karavaan niet langer wil begeleiden omdat zij andere prioriteiten hebben wordt dit de 30e en tevens laatste keer dat de karavaan in deze vorm plaatsvindt. Het zijn niet de politiemensen die met de grootste plezier meedoen welke niet mee willen werken maar de politieleiding.

ROUTE
Regio14 heeft ook dit jaar de route van deze stoet weer in handen weten te krijgen en deelt deze graag met de liefhebbers. Dit is de laatste kans u komt toch ook zwaaien langs de route!

(klik hier om de route te downloaden)