Gooise Karavaan toeterend door de regio

HILVERSUM – Een lange stoet met 85 vrachtwagens reed zaterdag van de Amerpoort luid toeterend door ’t Gooi met aan boord mensen met een verstandelijke beperking. Het werd een extra feestelijke editie omdat het de laatste keer zou zijn dat motoragenten de Truckersrun kunnen en mogen begeleiden. Volgend jaar gaan Kiwanis Laren en Amerpoort de Truckersrun in een andere vorm organiseren. Maar daar is niet iedereen het mee eens.

PETITIE 

Via een online petitie wil men de Gooise Karavaan de oudste Truckersrun van Nederland houden zoals deze is. “Voor deze mensen is dit jaarlijkse evenement (voor bewoners, vrijwilligers en omstanders) een dag om naar uit te kijken, om gezien te worden en om te genieten van alle aandacht”, aldus de initiatiefnemer van de petitie. “Ik zie hoe bewoners ieder jaar weer een grote glimlach op hun gezicht hebben. Samen met een begeleider of familie lid op stap. Hoe kan het dat dit moet stoppen…”

KLIK HIER EN TEKEN DE ONLINE PETITIE