Dronken automobilist veroorzaakt ravage

HILVERSUM – Een dronken automobilist heeft vannacht meerdere auto’s beschadigd bij een enorme crash. Het ongeval vond rond half vier plaats op de Gijsbrecht van Amstelstraat. Een broodbezorger zag de dronken automobilist slingerend naderen, met een enorme klap tot gevolg. De dronken automobilist klapte met zijn auto eerst vol op een geparkeerde auto, hierna schoot de auto met een flinke klap tegen de broodbus welke opzij gedrukt werd tegen een andere geparkeerde auto. De dronken automobilist had naar verluidt enkel een bloedneus. De broodbezorger kwam met de schrik vrij, zijn broodjes kwamen iets later. De automobilist is aangehouden, hij zal zich op een later tijdstip voor de rechter moeten verantwoorden. De zwaar beschadigde voertuigen moesten door een berger worden weggesleept.