Auto crasht tegen woning in Hilversum

HILVERSUM – Een automobilist is woensdagavond met zijn auto een voortuin aan de Sauerstraat in gereden. Het ongeval vond rond half tien plaats op de hoek Sauerstraat met de Hoviusstraat. Door nog onbekende oorzaak reed de automobilist in de bocht rechtdoor. De auto reed met een enorme klap door het tuinmuurtje heen en kwam tot stilstand tegen de voordeur. De inzittende van de auto zijn door het ambulance personeel nagekeken, zij kwamen met de schrik vrij. De bewoners van de woning kwamen eveneens met de schrik vrij. Hun tuintje wat ze altijd netjes bij hielden is compleet verwoest. Ook de gevel van hun woning liep flinke schade op. De woningbouw kwam direct met een aannemer ter plaatse om de deur voor vannacht dicht te maken. Ook de naaste buren maakte zich zorgen over een scheur in de muur. Een berger heeft de auto uit de tuin gesleept en afgevoerd.

Verschillende media melden overigens dat de bestuurder van de auto tevens de bewoner van het huis is. Dat is niet het geval.