Zwaar ongeval op Vreelandseweg N201

HILVERSUM – De brandweer heeft zondagmorgen een bestuurder uit zijn auto moeten bevrijden na een frontale botsing tussen twee voertuigen op de Vreelandseweg. Rond tien uur ging het helemaal mis toen een slingerende dronken automobilist in botsing kwam met een tegemoet komende auto. Direct na het ongeval gaf de beschonken Poolse bestuurder in gebrekkig Engels aan bier te hebben gedronken en er geen politie bij te willen hebben, een passant belde direct 112. De beschonken bestuurder is zwaargewond overgebracht naar het AMC ziekenhuis, Een ingevlogen trauma-arts ging met de ambulance mee. De drie inzittenden van het andere voertuig moesten ter controle naar het ziekenhuis. De verkeersongevallenanalyse van de politie heeft het ongeval in onderzoek. De Vreelandseweg is lange tijd in beide richtingen afgesloten geweest.