Lidl supermarkt in Bussum overvallen

BUSSUM – De Lidl supermarkt aan de Laarderweg is zaterdagavond overvallen. De overval vond rond zeven uur plaats. De supermarkt was op dat moment nog gewoon open. De overvaller sloeg toe en bedreigde een caissière vermoedelijk met een mes. Hierna sloeg de overvaller op de vlucht. In de omgeving werd met man en macht gezocht naar de overvaller. Het gaat om een man van ongeveer 1.80 tot 1.90 meter lang met blond haar. De man draagt een spijkerbroek en een rood-witte sweater met een blauwe voering die mogelijk ook binnenstebuiten gedragen kan worden De politie deed via burgernet een oproep aan een ieder die de man ziet zelf geen actie te ondernemen, maar meteen alarmnummer 112 te bellen. Of de overvaller wat heeft buit kunnen maken is nog niet bekend. De politie heeft de overval in onderzoek.