Vader Dascha Graafsma doet opnieuw oproep teken de petitie!

HILVERSUM – Rene Graafsma de vader van de op zaterdagochtend 28 november 2015 overleden 16-jarige Dascha Graafsma doet opnieuw een oproep. De toedracht en laatste uren zijn nog steeds niet duidelijk. Dit ondanks het feit dat er camerabeelden zijn waarop Dascha te zien moet zijn, maar justitie wil deze niet aan de familie overhandigen.

De waarheid, zoals de camerabeelden, worden ons zelfs na het sluiten van het dossier ontnomen vertelt Rene Graafsma. Hij vind het onbegrijpelijk dat ouders niet het recht blijken te hebben om te weten wat er met hun overleden kind is gebeurd. De gebruikelijke procedures hebben tot dusver geen effect gehad.

Rene Graafsma doet daarom een oproep om een petitie te tekenen. Zo wil de familie Graafsma en het Team Dascha Onderzoek (TDO) alle camerabeelden in bezit zien te krijgen zodat zij daar gedegen onderzoek naar kunnen doen.

Teken de Petitie via : https://daschagraafsma.petities.nl/

Eerdere video’s