Medische noodsituatie in centrum van Hilversum

HILVERSUM – De traumahelikopter uit Rotterdam rukte vrijdagmiddag uit voor een medische noodsituatie midden in het centrum van Hilversum. Meerdere hulpdiensten waren aanwezig in de Oude Doelen om het slachtoffer te helpen. De traumahelikopter wilde aanvankelijk op het marktplein landen maar brak deze landing af en landde voor het station. Met grote spoed heeft de politie de arts naar de Oude Doelen gebracht. Omdat er nog wat spullen gehaald moesten worden bij de traumahelikopter racete de politie heen en weer. Door nog onbekende oorzaak werkten de paaltjes in het centrum niet. Na een terras verplaatst te hebben kon de politie bij de Oude Doelen komen. Vanwege het incident werd de weg enige tijd afgesloten voor verkeer, dit zorgde voor een flinke file op de centrumring. De ambulance is onder begeleiding met spoed vertrokken naar het ziekenhuis. Wat er precies met het slachtoffer aan de hand was, is nog niet duidelijk.