Hilversumse vlogger vast voor zedendelict

HILVERSUM – Bij een huiszoeking in een flatwoning aan de De Kupstraat zijn diverse goederen in beslag genomen. De bewoner van de woning is de bekende vlogger Youness O. De politie stond al vanaf zaterdagavond elf uur voor de woning. Op de vraag van een omwonende wat ze daar deden antwoordde een agent dat de politieauto kapot was. Zondagmorgen rond kwart over tien kwam de brandweer met een hoogwerker ter plaatsen. Met behulp van de hoogwerker kon een rechercheur de woning betreden. Meerdere rechercheurs deden hierna onderzoek in de woning. Na enige tijd kwamen zij met zakken vol met spullen naar buiten. Duidelijk was te zien dat in een van de zakken een vlog camera,ipad en telefoons zaten.

Foto
In de flat ging de politie rond met een foto van een vermist minderjarig meisje. Bewoners werden gevraagd of ze het meisje wel eens gezien hadden in de flat.

Minderjarige meisje
Facebookpagina Multiculturele Rwina & Gekkigheid wist zondag al te melden dat Youness O. die nacht om twee uur is aangehouden. Hij zou betrokken zijn bij een misbruikzaak met een minderjarig meisje met een verstandelijke beperking. Het meisje zou vandaag met haar familie herenigd zijn.

Laatste Snap
De vlogger meldde zelf, vermoedelijk vanuit het politiebureau, via Snapchat dat hij is aangehouden en zijn volgers voorlopig weinig van hem zullen horen. De politie kon enkel melden dat een 33-jarige Hilversummer die zondag werd aangehouden, vast zit vanwege een zedenzaak. Meer informatie wil de politie niet geven.