Verdachte steekpartij Hilversum gearresteerd

HILVERSUM – Bij een steekpartij aan de Buisweg in Hilversum-Noord is vanmorgen een bewoonster ernstig gewond geraakt. Het 29-jarige vrouwelijke slachtoffer werd meerdere keren gestoken in haar borst, arm,nek en buik. Ze is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis waar ze direct geopereerd moest worden. De politie begon direct een onderzoek en zocht met honden in de omgeving naar een steekwapen. Na anderhalf uur melden een buurtbewoner dat er in een gangetje tussen de Buisweg en de Bonnikenstraat een vreemde man zat verscholen. De politie ging poolshoogte nemen en troffen daar de verdachte van de steekpartij aan. Zijn identiteit was al bekend bij de politie. Al schreeuwend werd de verdachte gearresteerd en in een politieauto afgevoerd naar het politiebureau. Hij schreeuwde dat hij het met liefde de vrouw had neergestoken en dat zij de volgende keer dood zou zijn. De aanleiding voor het incident ligt in de relationele sfeer de man is de ex van het slachtoffer en kwam regelmatig langs om herrie te schoppen. De politie heeft de zaak in onderzoek.