Vermiste huizer is terecht

UPDATE : De 23-jarige man uit Huizen die sinds zaterdagmiddag vermist was, is weer veilig thuis. Dat schrijven zijn zus en de politie op Facebook. De man is gezond en wel.

Vanuit Huizen is sinds vrijdagavond 3 augustus de 23-jarige Jeffrey Visser vermist. Jeffrey is vrijdagavond op de fiets vertrokken en niet meer gezien. Zaterdagmiddag 4 augustus is hij nog wel actief geweest op WhatsApp, maar sindsdien ontbreekt ieder spoor. Mogelijk verplaatst Jeffrey zich op een zwarte elektrische Sparta fiets , met daarop de tekst ’Blackline’ Jeffrey draagt een zwarte Eastpack rugtas met witte Tipp-Ex stippellijntjes.

Laatste app contact
In zijn laatste app contact vroeg Jeffrey zaterdagmiddag aan vriend of hij in Amsterdam was. De vriend antwoordde dat hij er niet was en vroeg of Jeffrey er wel was. Jeffrey heeft niet meer gereageerd.

Wie weet waar Jeffrey is? Zijn familie maakt zich ernstig zorgen. We vragen iedereen die Jeffrey de afgelopen dagen heeft gezien of gesproken contact met ons op te nemen. Als je hem zeer recent nog gezien hebt, moet je ons direct bellen.