Dode vrouw in woning aan Waldecklaan

HILVERSUM – In een woning aan de Waldecklaan is de politie maandag een groot onderzoek gestart. In de woning werd nadat de brandweer een melding kreeg van een vreemde lucht het stoffelijk overschot van een vrouw aangetroffen. Hoe de vrouw om het leven is gekomen, is onduidelijk.

Het pand is opgesplitst in ongeveer twintig studentenwoningen. Overige bewoners moesten van de politie direct het pand verlaten. De omgeving werd ruim afgezet en een leger van forensische rechercheurs zijn in en om de woning bezig met onderzoek.

Bronnen melden aan Regio14 dat het zou gaan om een steekpartij, in de woning van de vrouw zou het een bloedbad zijn. De vrouw is vermoedelijk een prostituee. Enkele dagen geleden zou er laat op de avond een fikse ruzie geweest zijn in haar woning. In verband met het onderzoek wil de politie geen informatie kwijt.