Uitvaartplechtigheid Fabiënne op vliegveld Hilversum

HILVERUSM – Maandag hebben Familie en vrienden afscheid genomen van Fabiënne Lam. Fabiënne overleed vorige week zondag na een fatale parachutesprong op zaterdag bij vliegveld Teuge. De uitvaartplechtigheid vond deels plaats op vliegveld Hilversum. Hier zou een herdenkingssprong gedaan worden door 10 parachutisten, echter door regen en veel wind ging dit niet door. Wel werd er een flypast in ’missing man formation’ uitgevoerd. De flypast werd gevlogen door drie vliegtuigen van Parachutistencentrum Midden Nederland, Het sleepvliegtuig van de Gooise Zweefvliegclub en een vliegtuig van Het Nationaal Paracentrum Teuge. Honderden familieleden, vrienden en belangstellenden kwamen bijeen op het vliegveld. Na de plechtigheid op het vliegveld ging de stoet naar crematorium Zuiderhof in Hilversum.