Arrestatieteam doet inval na schietincident in Hilversum

HILVERSUM – Zaterdagavond heeft er op het stationsplein een schietincident plaatsgevonden. Het incident vond rond kwart voor elf plaats. Een getuige hoorde twee schoten en zag vlak daarna iemand zonder schoenen vluchten. De politie was snel ter plaatse en stelde een onderzoek in. Hierna werden de kogelvrije vesten aangetrokken en verplaatste de politie naar de Larenseweg aan de andere zijde van het station. De politie omsingelde een pand tussen de Kleine Drift en de Zuiderweg. Aan de achterzijde van het pand maakte de Dienst Speciale Interventies (DSI) zich klaar om een inval te doen. Rond half twee werd de deur geforceerd met een stormram. De DSI deed een korte instap waarna zij weer vertrokken. Of er bij de inval ook daadwerkelijk iemand is aangehouden is nog niet duidelijk.