Tractor en auto met elkaar in botsing

HILVERSUM – Een tractor en een auto zijn donderdag aan het einde van de middag met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval vond rond kwart over vijf plaats op de Berensteinseweg. De tractor kwam net met een lading hooi vanaf een weiland de weg op rijden, de auto kwam uit de richting van Hilversum. De bestuurder van de auto raakte bij de klap gewond aan zijn been en is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De inzittenden van de tractor, een boer met zijn kleinzoon, kwamen met de schrik vrij. De verkeersongevallenanalyse van de politie heeft het ongeval in onderzoek. Medewerkers van de gemeente kwamen ter plaatse om het wegdek te reinigen. De dieseltank van de tractor was door het ongeval geheel leeg gelopen. De Beresteinsweg was enige tijd dicht voor verkeer.