Lichaam van vermiste Hanneke gevonden

UPDATE 24-05-2018 : Het lichaam van de sinds donderdag 17 mei vermiste Hanneke is teruggevonden. Een misdrijf is uitgesloten. Iedereen bedankt voor het delen van dit bericht en het uitkijken naar Hanneke, ook namens de familie. Wij wensen de nabestaanden veel sterkte toe.


NEDERHORST DEN BERG – Sinds donderdag 17 Mei 2018 word Hanneke Alblas-Slotboom vermist. Donderdagmorgen na 06.30 is er niets meer van haar vernomen. Hanneke is vertrokken vanaf de Lijsterlaan in Nederhorst den Berg. Ze is mogelijk vertrokken in een blauwe Ford Ka met het kenteken 15-GN-VK. Er zijn ernstige zorgen om de gezondheid van Hanneke de politie wil daarom graag weten waar ze is. Indien u haar ziet of meer weet over haar vermissing dan kunt u bellen met de gratis tiplijn 0800-6070 of de recherche van de politie Hilversum (0900-8844)