Gewonde bij zwaar ongeval in Hilversum

HILVERSUM – De hulpdiensten werden zondagmorgen rond kwart voor zes gealarmeerd voor een ongeval met letsel aan de Gijsbrecht van Amstelstraat. Ter plaatse bleek een auto na een flauwe bocht van een oversteekplaats een boom geschampt te hebben. De auto tolde na de klap over de weg en raakte hierbij nog een geparkeerde auto waarna de auto midden op de weg tot stilstand kwam. De auto raakte door de klap zwaar beschadigd. De bestuurder kon zijn auto zelfstandig verlaten. De bijrijder raakte door het ongeval ernstig gewond. De brandweer heeft het slachtoffer uit de auto moeten knippen. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder zou na verluidt afgevoerd zijn naar het politiebureau. De verkeersongevallenanalyse heeft het ongeval in onderzoek.