Man die met scootmobiel door raam reed overleden

NAARDEN – De 86-jarige man die vanmorgen met zijn scootmobiel door het raam van de eerste verdieping van een woon-zorgcomplex reed is overleden. Dat meldt politie Gooi en Vechtstreek. Het ongeval vond rond tien uur plaats bij woon-zorgcomplex De Flank aan de Diaconessenlaan. Hulpdiensten waren snel te plaatse. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse. Het slachtoffer werd zwaargewond en met grote spoed naar het AMC ziekenhuis vervoerd. Vanmiddag is de man aan zijn verwondingen overleden. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren moet nog worden onderzocht. De verkeersongevallenanalyse van de politie begon ter plaatse direct aan een technisch onderzoek. De directeur van Woningstichting Naarden en eigenaar van het pand laat aan de Telegraaf weten dat de man met zijn scootmobiel uit de lift kwam en met een behoorlijke vaart rechtdoor reed, zo door de pui naar buiten.