Gevonden lichaam is van vermiste Oskar van Alphen

WEESP – In Weesp is vanmiddag een lichaam aangetroffen in het water. De politie gaat er vanuit dat het om de sinds 2 december vermiste Oskar van Alphen gaat. Na het aantreffen zetten de politie direct het gebied aan de Aquamarin af. De brandweer kwam ter plaatse met speciale schermen om de vindplaats af te schermen. Het lichaam is inmiddels geborgen en de politie is een onderzoek gestart.

Laatste Zoekactie
Vanochtend werden honden en duikers ingezet bij een laatste zoekactie. Het zou na weken zoeken voorlopig de laatste zoekactie zijn, omdat het grootste deel van het gebied al was uitgekamd.

UPDATE 18:15 : De politie laat zojuist weten dat het aangetroffen lichaam van de vermiste Oskar van Alphen is. De nabestaanden van Oskar zijn hierover inmiddels ingelicht. Nader onderzoek moet duidelijk maken hoe Oskar in het water terecht is gekomen.