Westerstorm in beeld

REGIO – Ook onze regio had donderdag veel last van een zware westerstorm die over het land raasde. De brandweer reed af en aan voor diverse meldingen. Aan de Soestdijkerstraatweg N415 tussen Lage Vuursche en Hilversum werd donderdagmorgen versperd door afgebroken takken. Een passerende auto liep flinke schade op toen deze werd geraakt door de takken. De bestuurder bleef ongedeerd.

Met grote moeite werden de losgeslagen bouwzeilen van de Zeverijnflat in Hilversum weggehaald. Enkele auto’s raakte hier beschadigt door rondvliegend isolatiemateriaal.
Langs de Rijksweg in Naarden ging ook een boom om. Takken op het spoor in Bussum Ook deze motoren werden door de storm gevloerdAan het Hoog Hoefloo in Laren vielen drie bomen in domino effect om. Een geparkeerde auto raakte flink beschadigd. Aan de Castorstraat in Hilversum dreigde een boom tegen een woning te vallen.
Rond tien voor elf kwam er een melding binnen van een ongeval letsel op de Hilversumseweg N525. De weg naar het ongeval werd echter versperd door een omgewaaide boom. Ter plaatse bleek een flinke boom de auto deels geraakt te hebben. De Hilversumseweg is hierdoor enige tijd afgesloten geweest. De bestuurder is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Aan de Havenstraat in Hilversum kwam de gevel naar beneden. Stormschade aan de Van Wulfenlaan in Laren Aan de Engweg in Laren vielen twee bomen dwars door een poort. Bij De Pier in het Nautisch Kwartier in Huizen werd een boothuis door de storm uit elkaar geblazen. Ook diverse dakpannen kwamen hier naar beneden. 

Brandweer Naarden trekt een omgevallen boom weg.

 

Vorig artikelBestelbus uitgebrand in Hilversum
Volgend artikelTransavia wil van straatrace-piloot af