Bejaarde man schrikt van politie en overlijdt

HOLLANDSCHE RADING – Een 72-jarige man is maandagmorgen in zijn eigen woning aan de Tolakkerweg om het leven gekomen. De politie ging naar de woning omdat de man al enige tijd niet was gezien. Ook de politie kreeg geen contact met hem. Daarop besloten de agenten een raam te forceren om binnen te komen. Op dat moment kwam de man net van de trap af en schrok zo van de agenten die ineens in zijn huis stonden dat hij van de trap viel. Hulpdiensten waaronder een traumahelikopter rukten hierna massaal uit naar Hollandsche Rading. De brandweer heeft de deur open gezaagd zodat de ambulance medewerkers naar binnen konden. De hulp mocht niet meer baten. De man overleed voor de ogen van de agenten. De politie heeft hierna uitgebreid onderzoek gedaan in de woning.