Zwaargewonde bij woningbrand in Hilversum

HILVERSUM – Bij een woningbrand aan de S. Hoogewerffstraat is maandagavond een man zwaargewond geraakt. De brand ontstond rond half negen bij werkzaamheden in de meterkast. Omdat er in de woning twee kinderen van het slachtoffer en hun moeder aanwezig waren schaalde de brandweer direct op naar middelbrand. Bij aankomst van de brandweer was iedereen al uit de woning. De brandweer had de brand snel onder controle.

De vader van het gezin liep ernstige brandwonden op, hiervoor kwam ook een traumahelikopter ter plaatse om medische assistentie te verlenen aan het ambulance personeel. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De kinderen en de moeder werden in een andere ambulance opgevangen en ter controle naar het ziekenhuis vervoerd.

 

Vorig artikelGrote zoekactie naar vermiste blinde man
Volgend artikelAmbulancepost Blaricum blijft open