Brandstichting bij Leger des Heils in Hilversum

HILVERSUM – In de nacht van maandag 2 op dinsdag 3 oktober 2017 heeft een man geprobeerd het pand van het Leger des Heils in brand te steken. De man kwam rond half vijf met een jerrycan bij het pand aan de Van Hengellaan aanlopen. Na wat dingen bij elkaar gezet te hebben goot hij de brandbare vloeistof uit de jerrycan over de buitenboel en stak deze in brand. Gelukkig is de schade beperkt gebleven tot wat schroeiplekken. De politie zoekt de nog onbekende verdachte.

Bekijk het filmpje hieronder het zijn beelden van de beveiligingscamera, waarop te zien is hoe de man te werk gaat. Herkent u de verdachte of weet u misschien wie hij is? Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het  online formulier van Meld Misdaad Anoniem.