Zondag 5 november grote zoekactie naar vermiste Edwin Takens

SOEST – De 50-jarige Edwin Takens uit Soest wordt sinds dinsdag 31 oktober vermist. Hij is vanaf huis vertrokken is zijn witte Renault Kangoo kenteken 3-VTB-68 en sindsdien ontbreekt elk spoor. Zijn auto is inmiddels gevonden op een parkeerplaats in het paardenbos bij Baarn. Edwin is kaal en en heeft een opvallend groot postuur. Hij droeg een blauwe spijkerbroek, donkerblauwe schipperstrui, bruine outdoorschoenen en mogelijk een bruine parka (Fjall Raven). Heeft u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

LET OP : Zondag 5 november start een grote zoekactie georganiseerd door stichting Coördinatie Platform vermissing (CPV). Mensen die willen helpen zoeken zijn meer dan welkom. Doorlopend verzamelen bij Cafetaria De Egelshoek aan de Noodweg 52 in Hilversum.

DIT NIEUWS DELEN