Brandbom door ruit coffeeshop gegooid

HILVERSUM- Bij coffeeshop De Professor aan de Kleine Drift heeft vannacht korte tijd brand gewoed. Vermoedelijk is er even voor drieën een brandbom naar binnen gegooid. Een gezin met een pas geboren baby dat boven de coffeeshop woont, moest worden geëvacueerd. De brandweer kon het vuur snel doven en niemand raakte gewond. De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van de brand.

INVAL
De coffeeshop was sinds mei weer open nadat deze in november 2016 werd gesloten. De politie deed toen een inval en trof daar een zeer grote hoeveelheid softdrugs aan. Veel meer dan de toegestane 500 gram. De coffeeshop raakte hierbij ook zijn keurmerk kwijt.


Vorig artikelFietser bekneld onder auto na ongeval
Volgend artikelVerwarde vrouw snel gevonden met politieheli