Grote zoekactie naar vermiste Anne Faber

BAARN – Rond paleis Soestdijk in Baarn zoeken politieagenten ,familie en vrienden verder naar Anne Faber. Vanmorgen zijn er zoekacties gestart op initiatief van de familie van Anne. De politie ondersteunt de zoekacties en zet politieagenten in om structuur aan te brengen gedurende de acties, maar ook om er te zijn als er sporen worden gevonden. De zoekacties vinden plaats in de omgeving van Paleis Soestdijk en in de omgeving van de Hilversumsestraatweg in Baarn.

Spullen gevonden
Vanmiddag werden er al twee fietswielen en een handschoen aangetroffen in de omgeving. Ook zijn er elders in het bos andere spullen aangetroffen. Het is niet duidelijk of deze iets met de vermiste Anne Faber te maken hebben. De Forensische opsporing heeft deze veiliggesteld voor verder sporenonderzoek. Rond twee uur vanmiddag verzamelde de bereden politie zich om te paard in het bos te gaan zoeken.

Tips stromen binnen
De recherche heeft het afgelopen weekend veel tips binnengekregen. Ook nu stromen de tips binnen. Er komen vooral veel tips binnen over de getoonde Opoe fiets van Anne. Het verzoek van de recherche is om goed te kijken naar de specifieke kenmerken van deze fiets. Opvallend aan de zwarte Opoefiets zijn de handremmen en de rode sticker op het achterspatbord. De recherche verzoekt degene die informatie stuurt over een fiets om er ook een foto/ film van te maken en daarbij een precieze plaatsaanduiding te geven. Zo kan de recherche de informatie sneller analyseren en verwerken. Om een foto of filmpje te uploaden naar de politie kunt u hier klikken.  


Vorig artikelOnderzoek in Baarn vanwege vermiste Anne
Volgend artikelVrouw gewond na ongeval in Blaricum