Onderzoek in Baarn vanwege vermiste Anne

BAARN – Rechercheurs van de politie hebben zondagmiddag onderzoek gedaan in Baarn vanwege de vermissing van de Utrechtse Anne Faber. De 25-jarige Anne is sinds vrijdagavond vermist. Ze vertrok op de fiets vanuit Utrecht, zou daarna in Hollandsche Rading zijn geweest en later mogelijk in Baarn. Sindsdien ontbreekt elk spoor.

Selfie
De selfie die Anne vrijdag stuurde is gemaakt op de kruising van de Hilversumsestraatweg met de Amsterdamsestraatweg in Baarn. Eerder werd nog gemeld dat dit in Hollandsche Rading zou zijn. De redactie van Regio14 kwam hier achter nadat ze wilde nagaan waar de selfie precies gemaakt was. Op de achtergrond was een bushokje te zien. Al snel bleken er in Hollandsche Rading enkele bushokjes te staan welke rood van kleur zijn. Na nog eens goed naar de foto gekeken te hebben kwamen wij op de kruising in Baarn uit. Hierop is de vriend van Anne Faber ingelicht over de bevindingen. Hij was ons erg dankbaar en hoopte al dat iemand de omgeving zou herkennen. Niet veel later zijn er op de kruising in Baarn en in de omgeving posters opgehangen.

Rechercheurs in Baarn
Rond twaalf uur zijn er twee rechercheurs van de politie naar de kruising gekomen om de omgeving daar met de selfie te vergelijken. Ook vloog er een politiehelikopter de vermoedelijke route die Anne heeft afgelegd. De rechercheurs maakten ook selfies om de plek te achterhalen waar Anne wellicht de hare maakte. Inmiddels staat vast dat Baarn de plek is waar ze de selfie maakte. Later in de middag en vanavond heeft de politie met ongeveer 25 rechercheurs gezocht op de plek waar de telefoon van Anne het laatst een signaal heeft afgegeven.

Heeft u Anne ergens zien rijden of heeft u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070 bij spoed belt u 112

 


Vorig artikelBuschauffeur overvallen in Muiden
Volgend artikelGrote zoekactie naar vermiste Anne Faber