Ongeïdentificeerde persoon

Op 6 september 2005 werd in een bos nabij de Crailoseweg in Huizen het brandende lichaam in een kast gevonden. Het lichaam bestond slechts uit een romp en miste een hoofd en handen. Deze lichaamsdelen werden een klein jaar later op 24 juli 2006 bij Breukelen alsnog gevonden in het Amsterdam-Rijnkanaal.

In 2008 werd het hoofd door deskundigen gereconstrueerd en getoond in Opsporing Verzocht. Dit leidde niet naar de identiteit van de man. Een ieder die informatie heeft over deze zaak wordt verzocht contact op te nemen met de politie, Bureau Hilversum. Het gratis nummer van de Opsporingstiplijn is 0800-6070. Mailen kan ook naar info@lbvp.info.

Zaaknummer: 05140611
Gevonden op:


Lengte: 175 cm
Huidskleur: Blank tot lichtgetint
Leeftijd: tussen de 20 en 50 jaar
Postuur: Gespierd
Geslacht: Man