Buschauffeur overvallen in Muiden

MUIDEN – Een buschauffeur is zaterdagmiddag overvallen. Twee overvallers stapten rond vier uur in de bus die ter hoogte van de halte Maxisweg in Muiden stond. De buschauffeur werd gedwongen de geldlade aan de overvallers af te geven, waarna de twee te voet vluchtten over de A1. De buschauffeur is ter plaatse nagekeken door het ambulance personeel omdat deze achter de daders was aangerend, maar helaas onder uitgleed. De chauffeur hoefde niet naar het ziekenhuis. De politie is direct in de ruime omgeving gaan zoeken. Hierbij assisteerde de politiehelikopter. Door buurtbewoners werd per toeval de buskaartjes terug gevonden die ook waren gestolen. Maar de geldlade zelf niet meer. Het gaat om twee negroïde mannen van rond de 18 jaar die beide in het zwart gekleed waren. Eén van hen droeg een oranje rugtas. Vooralsnog zijn de daders nog niet gepakt.

Vorig artikelBrandweer haalt recordbedrag op voor goede doel
Volgend artikelOnderzoek in Baarn vanwege vermiste Anne