Anne Faber (25) vermist

HOLLANDSE RADING РDe Utrechtse Anne Faber (25) is sinds vrijdagavond 19.00 uur vermist. Anne is vrijdagavond vertrokken op de fiets vanuit Rijnsweerd en stuurde om 18.50 uur een whatsappberichtje aan haar vriend dat ze onderweg was ter hoogte van Hollandse Rading. Anne zou later op de avond naar een bruiloft in Nieuwegein gaan, maar is daar nooit aangekomen. Vooralsnog is er geen enkel spoor. De Politie is een zoekactie gestart o,a via Burgernet, familie en vrienden zoeken ook. Ze gaan van het ergste uit.

Anne heeft blond haar, blauwe ogen en droeg op de avond van haar verdwijning een groene parka. Ze is ongeveer 1,70 meter lang en heeft een zwarte omafiets met een bagagedrager voorop. Mensen die Anne ergens hebben zien rijden of heeft u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of bij spoed 112.

Laatste selfie 18:50 niet in Hollandsche Rading maar naar alle waarschijnlijkheid gemaakt bij kruising Hilversumsestraatweg met de Amsterdamsestraatweg Baarn


DIT NIEUWS DELEN