Hilversum aan Zee door stortbui

HILVERSUM – Een flinke stortbui zorgde vanmiddag voor overlast in Hilversum. Aan de Havenstraat kwamen de putdeksels omhoog ,de riolering kon het niet meer aan. Ook aan het Melkpad kwamen enkele deksels omhoog. De gemeente rijdt rond om de rioleringsproblemen op de weg zoveel mogelijk op te lossen en de putdeksels weer op hun plek te leggen. In de beruchte Beatrixtunnel stond maar een klein laagje water

De afgelopen 14 uur is er in Hilversum 25mm regen gevallen. Momenteel neemt de regen iets af, maar nieuwe buien zijn onderweg. Vanavond en vannacht kan het tijdens buien soms even goed plenzen. Ook onweer is mogelijk. Morgen vallen er nog talrijke buien. Met een temperatuur van 17 graden is het koel voor de tijd van het jaar. Zondag lijkt het weer iets te verbeteren.

Vorig artikelOngeïdentificeerde persoon
Volgend artikelEen kijkje achter de schermen bij Opsporing Verzocht