Gewonden bij ongeval op Larenseweg

HILVERSUM – Bij een ongeval op de Larenseweg zijn drie personen gewond geraakt. Het ongeval vond zondagmorgen rond kwart over vijf plaats. Door vermoedelijk een te hoge snelheid raakte een voertuig komende uit de richting van Laren in de slip. De auto vloog dwars over de weg een ramde hierbij een tegenligger. De auto kwam hierna met een flinke klap tot stilstand tegen een geparkeerde auto welke op de ventweg stond. Twee personen uit het slippende voertuig raakte gewond. Een van hen welke achterin zat raakte bekneld en moest door de brandweer uit het voertuig worden geknipt. Een derde bijrijder wilde niet behandelt worden. De bestuurder van het tegemoet komende voertuig raakte eveneens gewond. De slachtoffers zijn met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De verkeersongevallenanalyse (VOA) deed ter plaatse onderzoek naar de exacte toedracht. De Larenseweg was vanwege het onderzoek enige tijd afgesloten voor verkeer.