Auto belandt in sloot door TomTom

EEMNES – Een automobilist uit Hilversum is bij een eenzijdig ongeval in de polder van Eemnes met zijn auto in de sloot belandt. De automobilist verklaarde te zijn afgeleid door zijn TomTom en dat er plots een dier overstak. Daarbij verloor hij de macht over het stuur en kwam in de sloot tot stilstand. Dit gebeurde even na elf uur aan de Anna Louwenweg net voorbij de Zuid Ervenweg. De bestuurder heeft het voertuig zonder kleerscheuren kunnen verlaten. Een berger heeft het voertuig uit de sloot gehaald en het voertuig afgesleept. In de polder waren meerdere voertuigen te vinden die een weg zochten om de afsluiting rond de A1 en de A27 te omzeilen. Een bus met spelers van IJsselmeervogels welke in Brabant getraind hadden met niemand minder dan Diego Maradona raakte ook verzeild in de Eemnesserpolder.