Vrachtwagen muurvast in Beatrixtunnel

HILVERSUM – Maandagmiddag was het weer eens raak in de Beatrixtunnel. Een vrachtwagen van Simon Loos zat lange tijd muurvast in de tunnel. De chauffeur wilde richting het centrum van Hilversum rijden, wat tegenwoordig een flinke opgave is met alle afzettingen en omleidingen. Na enkele meters in de tunnel kwam de vrachtwagen met veel kabaal tot stilstand. Uiteindelijk lukte het de brandweer om de wagen uit de tunnel te krijgen door de banden leeg te laten lopen. De Beatrixtunnel was in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Fietsers konden er nog wel door de tunnel passeren. Rond kwart voor vier was de tunnel weer open voor al het verkeer. Foto’s : Remco Jakma / www.fotojakma.nl 

Vorig artikelBrand in kapperszaak Huizen
Volgend artikelLange file door ongeval op A1 bij Laren