Omstanders overmeesteren junk na steekpartij

HILVERSUM – Bij een ruzie aan de Lorentzweg is vrijdag een man gewond geraakt nadat hij neergestoken werd. Een verdachte die in de buurt wordt bestempeld als junk is aangehouden. De ruzie ontstond rond kwart voor zes op de hoek Jan van der Heijdenstraat met de Lorentzweg. De ruzie verplaatste zich naar een nabijgelegen gangetje aan de Gashouder. Het slachtoffer werd in het gangetje neergestoken. Omstanders konden de verdachte overmeesteren. De politie die snel ter plaatse was kon de verdachte hierdoor direct aanhouden. Het slachtoffer welke nog aanspreekbaar was is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De aanleiding van de ruzie wordt onderzocht door de politie.

Buurt geschokt
Een omwonende die het bloed in het gangetje achter zijn woning met een tuinslag aan het wegspoelen was reageert geschokt. Hij hoorde kabaal in het gangetje terwijl zijn kind nog buiten aan het spelen was toen. ‘Je moet er niet aan denken dat kinderen getuigen zijn van dit soort dingen’ Een andere omwonende vertelt dat de verdachte bij zijn moeder is ingetrokken en gaat er melding van maken bij de woningbouw. ‘Dit soort mensen horen niet thuis in een buurt met spelende kinderen’

Vorig artikelBrand verwoest buitenkeuken Kasteel Sypesteyn
Volgend artikelWoningbrand in Naarden-Vesting snel geblust